Women’s U18 International Tournament

Torneig de Reis Júnior Femení, Sant Boi del Llobregat 2 al 5 de gener 2019

WIT Nacex es realitzarà del 2 al 5 de gener de 2019 a instal·lacions esportives de les localitats de Sant Boi i Cornellà de Llobregat, municipis de la comarca del Baix Llobregat a Catalunya, ubicats dins l’àrea metropolitana de Barcelona. Sant Boi i Cornellà de Llobregat son dos dels principals nuclis de població de la comarca i un punt estratègic en el sistema de comunicacions al sud de Barcelona.

Women’s U18 International Tournament

Organitzat per Bàsquet Sant Boi & Basket Almeda amb la col·laboració de GLT Sports & European Sports EventsWIT Nacex és una oportunitat per a tots aquells que vulguin enfrontar-se a equips de gran nivell, tant nacionals com internacionals, a més de gaudir coneixent els racons de Barcelona.

Sant Boi i Cornellà de Llobregat us obren les seves portes, us ofereix el seus serveis, les seves possibilitats d’allotjament, el seu comerç especialitzat, la seva gastronomia i festes, i sobretot, l’esperit acollidor de la seva gent. Sigueu benvinguts i benvingudes a Sant Boi i Cornellà de Llobregat, i deixeu-vos endur pel seu encant mediterrani.


DOSSIER WIT NACEX U18
Dossier WIT Nacex U18 CastellanoDossier WIT Nacex U18 Castellà

Dossier WIT Nacex U18 CatalánDossier WIT Nacex U18 Català

Dossier WIT Nacex U18 InglésDossier WIT Nacex U18 Anglès