Tot i que ja estaven definits els dos semifinalistes del grup B, B.F. Sant Adrià i C.E.J. Hospitalet, al grup A encara quedava per definir qui seria l’altre semifinalista ja que la selecció d’Israel va aconseguir el seu bitllet per a les semifinals a la primera jornada.

JET Terrassa i C.B. Cornellà jugavan un partit clau per veure qui ocuparia la tercera plaça del grup B. El partit va ser dominat durant molts minuts per les del vallès, que no van aprofitar els errors de l’equip rival per trencar el partit, sent castigat amb la derrota, on un C.B. Cornellà, competitiu al llarg del matx, va poder donar igualar el marcador en l’últim quart i posteriorment posar-se per davant en els útims minuts.

L’últim partit del grup B, B.F. Sant Adrià i C.E.J. Hospitalet es jugavan la primera plaça del grup i davant la importància del mateix, els dos equips van sortir molt mentalitzats des del primer minut de joc. Tot i que les locals van aconseguir diferents parcials que els permetien distanciar-se en el marcador, l’equip de l’Hospitalet, en cap moment sota els braços, i va conseguir mantenir-se en el partit. A poc a poc la diferència en el marcador es va anar ampliant fins arribar als 30 punts i que dejava definit qui passava com a primer de grup i segon.

L’últim partit de la fase regular el van disputar C.B. Horta Godella i Joventut de Badalona, on el guanyador accediria a jugar les semifinals. El partit tampoc defraudaria per la igualtat d’aquest i que malgrat una gran sortida de Godella que li permetria aconseguir les primeres avantatges. Les de Badalona van tenir de treballar cada acció per poder aconseguir donar la volta al marcador i arribar a l’inici de l’últim quart amb un mínim avantatge d’1 punt i que preveia un final ajustat, on els dos equips podrien fer-se amb victòria, que finalment va caure del costat de Joventut de Badalona.