Fase Final WIT NacexDesprés d’una primera fase de partits molt intensos, per fi arriben les eliminatòries que ens donaran el primer campió WIT Nacex. La fase final començava amb les semifinals entre B.F. Sant Adrià vs Joventut Badalona i Seleció d’Israel vs C.E.J. Hospitalet.

La primera semifinal entre B.F. Sant Adrià i Joventut de Badalona, va tenir un clar dominador, les de Sant Adrià no van donar opció en cap moment a les de Badalona, malgrat els esforços per intentar estar en el partit, les diferències van anar augmentant amb el pas dels minuts.

La segona semifinal entre la Selecció d’Israel i C.E.J. Hospitalet, va estar més disputada que la primera, ja que el combinat Israelita, va haver de treballar molt més que a la primera fase del torneig i no va aconseguir segellar el pas a a final fins a l’últim quart. Tot i la derrota de les de l’Hospitalet, destacar el gran partit realitzat.

L’eliminatòria entre C.B. Horta Godella i JET Terrassa, va ser dominada de principi a fi per part de les del Vallès, que després d’haver acabat la primera fase amb zero victòries, tot i que sempre va tenir opcions d’aconseguir la victòria en alguns d’ells, va poder aconseguir la victòria, que li va permetre classificar-se al partit del 5è i 6è lloc.

Un cop definit l’equip que jugaria el partit del 5è al 6è lloc, C.B. Cornellà i JET Terrassa tornarien a enfrontar, tot i que el partit va estar marcat el domini de les de Cornellà al llarg de la primera part, aquesta vegada el definir del partit va ser favorable a la JET, que va aconseguir remuntar i posar-se per davant en el marcador fins aconseguir la victòria final.

C.E.J. Hospitalet i Joventut de Badalona disputarien un partit molt igualat i emocionant, on fins als últims minuts no es va definir qui s’emportaria el partit. Tot i el parcial de sortida de les de l’Hospitalet, les de Badalona a força de treball i de creure en la victòria, van aconseguir remuntar la diferència del marcador. Malgrat els esforç de l’equip local, no va aconseguir l’objectiu de la victòria.

La primera final de WIT Nacex la van jugar la Selecció d’Israel i B.F. Sant Adrià. Es preveia una final igualada després dels resultats dels partits previs, on ámbos van comptar els seus partits per victòries i sense moltes dificultats. El partit sempre va estar dominat per les de Sant Adrià i malgrat els esforços de les jugadores d’Israel, no van poder reduir les diferències a menys de deu punts. Els errors les locals i una major encert e intensitat les visitants, van permetre a B.F. Sant Adrià aconseguir el títol.